FAQ

Kies je kinderwagen

Kies je onderwerp

Hoe kan ik een Quinny bestellen?

Je kunt je Quinny kinderwagens en andere accessoires rechtstreeks hier bestellen via Quinny.nl. Wij leveren uitsluitend aan adressen in Nederland, voor levering in België verwijzen wij door naar Quinny.be. Onderdelen voor je Quinny kinderwagen kun je via service.quinny.nl bestellen.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja dat kan. Bij de bevestiging via email krijg je een referentienummer en een link naar het DPD track en trace-systeem.

Zijn de prijzen inclusief btw?

Ja, alle prijzen zijn inclusief btw. In de orderbevestiging worden de exacte btw-bedragen getoond.

Kan ik mijn bestelling ook ergens anders laten leveren?

Ja, die optie is beschikbaar bij het plaatsen van de bestelling. Als je deze wilt laten verzenden naar een ander adres dan je factuuradres kun je tijdens het afrekenen een ander leveradres toevoegen. Daarnaast kun je in je account voor standaard factuur- en/of leveradres.

Zijn er extra kosten als ik gebruik maak van PayPal?

Nee, betalen via PayPal kan zonder extra kosten.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Om je klacht over een product of onze service zo snel mogelijk op te lossen, kun je het beste contact met ons op via het contactformulier. Je krijg van ons binnen 7 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie.

We gaan er vanuit dat er altijd een geschikte oplossing is. Mocht je het niet eens zijn met de beslissing of komen we er samen niet uit? Dan kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Hoe weet ik of mijn bestelling geplaatst is?

Wij sturen je een e-mail ter bevestiging van je bestelling met vermelding van de door jou bestelde producten nadat betaling heeft plaatsgevonden. Dit e-mailbericht is een bevestiging van je bestelling.

Hoe kan ik artikelen retourneren die ik niet wil?

Wij hopen dat je tevreden zult zijn met uw nieuwe Quinny-product. Maar als je het om welke reden dan ook wilt retourneren, hebben wij een no-fuss 30-dagen retourgarantie. Je kunt gratis en gemakkelijk ongebruikte of defecte artikelen terugsturen. De retourtermijn gaat in op de dag dat je het artikel ontvangt. Vul het contactformulier in, selecteer als onderwerp retourzending en wij sturen je op werkdagen binnen 48 uur een e-mail met informatie over hoe je jouw product kunt retourneren.

Je kunt ook binnen 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst herroepen. Gebruik hiervoor het Modelformulier voor Herroeping.

We bieden tijdelijk een 100 dagen thuis proberen optie, leer er hier meer over. 

Hoe kan ik een defect artikel retourneren binnen de garantieperiode?

Indien je een defect artikel hebt ontvangen, kun je deze gratis en gemakkelijk terugsturen. Vul het contactformulier in, selecteer als onderwerp retourzending en wij sturen je op werkdagen binnen 48 uur een e-mail met informatie over hoe je jouw product kunt retourneren.


Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Alle bestellingen boven de € 75,00 worden gratis bezorgd. Voor de overige bestellingen worden €3,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Je artikelen zullen worden afgeleverd door vervoerder DPD.

Is het veilig om mijn creditcard gegevens via het web te versturen?

Ja, we coderen (vergrendelingen in ons systeem, onzichtbaar voor derden) je betaalkaartgegevens met behulp van SSL technologie om ervoor te zorgen dat je gegevens volledig veilig zijn.

Wat moet ik doen als ik een probleem heb nadat mijn bestelling is geleverd?

We zijn er om je te helpen bij elke stap van het bestelproces. Neem gerust contact op met onze Customer Care en we helpen je graag.

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling wil annuleren vóór verzending?

Wij weten dat je jouw nieuwe Maxi-Cosi-product graag zo snel mogelijk ontvangt. Daarom starten we het verzendproces op dezelfde dag als de bestelling.  Als je van gedachten bent veranderd, of als je hebt ontdekt dat je per ongeluk meerdere keren hetzelfde product hebt besteld, neem dan meteen contact op met  onze Customer Care. Indien mogelijk, annuleren we dan je bestelling en wordt die volledig terugbetaald. Indien we de bestelling al hebben verstuurd, is het nog niet te laat. Retourneer dan het ongebruikte product in de originele verpakking wanneer het aankomt voor een volledige terugbetaling.

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling wil annuleren terwijl die reeds verzonden is?

Je zult dan moeten wachten tot de artikelen worden geleverd, vervolgens kun je je bestelling (deels) retourneren via onze retourprocedures.

Wanneer ontvang ik de terugbetaling voor mijn geretourneerde product?

Wanneer wij jouw geretourneerde artikel ontvangen, controleren wij het eerst om zeker te zijn dat de retourzending geldig is. Als het artikel zich in de originele staat bevindt of een productiefout heeft, ontvang je een volledige terugbetaling met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de aankoop hebt gedaan binnen vijf dagen. Indien er een probleem is met de retourzending, nemen wij direct contact met je op.

Wanneer wordt bevestigd dat mijn artikel beschikbaar is?

Bestellingen kunnen alleen geplaatst worden wanneer er voldoende voorraad is. De beschikbaarheid van het product wordt weergegeven bij het plaatsen van een bestelling. In het onwaarschijnlijke geval dat er geen voorraad beschikbaar is, kun je geen bestelling plaatsen.

Wanneer vindt de betaling plaats?

Toestemming tot betaling moet worden gegeven op het moment van je bestelling. Alleen na toestemming kan de betaling door ons worden uitgevoerd, hiervoor moet de bestelling eerst door ons verwerkt zijn. Hierdoor kan er wat tijd zitten tussen het moment van bestellen en het uitvoeren van de betaling.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij weten dat je jouw nieuwe Quinny-product graag zo snel mogelijk ontvangt. Daarom starten we het verzendproces op dezelfde dag als uw bestelling.  Leveringen vinden normaal gesproken plaats binnen 2-4 werkdagen na verzending. Je order zal door DPD geleverd worden.


Welke betaalmethodes kan ik gebruiken om mijn bestelling te plaatsen?

Je kunt gebruikmaken van Ideal, MasterCard, American Express, Maestro, VISA of PayPal.

Zijn de producten van Quinny wettelijk goedgekeurd?

Elke Quinny kinderwagen voldoet aan de vereiste en meest recente Europese norm voor kinderwagens, EN1888:2003.

Mijn kinderwagen is kapot. Kan ik mijn Quinny toch nog gebruiken?

Voor de veiligheid van je kleintje raden we je aan de kinderwagen niet te gebruiken als er een deel gebroken of verbogen is.

Hoe lang heb ik garantie op mijn Quinny?

Je hebt een garantie van 2 jaar op je kinderwagen. Neem contact op met je leverancier als je een beroep wilt doen op je garantie. Daarbij heb je het originele aankoopbewijs nodig.

Ik wil mijn Quinny zelf repareren. Waar kan ik onderdelen bestellen?

Op deze website kun je via de Quinny service pagina - zoek onderdelen, informatie vinden over de beschikbare reserveonderdelen, prijzen en de levertijd. Heb je het benodigde onderdeel gevonden, dan kun je ze vanaf hier direct bestellen.

Is het mogelijk een peuterautostoeltje (groep 1) op het frame van mijn kinderwagen te zetten?

Op alle Quinny kinderwagens kun je een baby-autostoeltje bevestigen. Een peuterautostoeltje is vanwege veiligheid, kwaliteit en gebruiksgemak niet mogelijk.

Is het veilig om een tas aan de kinderwagen te hangen?

We raden je af om een tas aan de kinderwagen te hangen. Gebruik de boodschappenmand als je spullen mee wil nemen. Door een tas aan de kinderwagen te hangen wordt de kinderwagen minder stabiel. Je loopt het risico dat de kinderwagen omvalt.

Moet ik mijn kind vastzetten als het in de kinderwagen zit?

Zet je kind altijd goed vast in de kinderwagen, zelfs voor korte wandelingen. Kinderen zijn nieuwsgierig en snel, de gordel zorgt ervoor dat je kleine avonturier zich niet bezeert.

Moet ik een siliconenspray gebruiken om mijn Quinny te onderhouden?

Vermijd smeermiddelen, de olie-achtige substantie trekt vuil en stof aan. We raden je aan in plaats daarvan een droge Teflon-spray of meubelwas te gebruiken.

Mijn regenhoes raakt beslagen. Hoe komt dat?

Een beslagen regenhoes is vervelend omdat je kindje niet goed naar buiten kan kijken, maar het is een natuurlijk verschijnsel. Het wordt veroorzaakt door temperatuurverschil, een lagere temperatuur buiten de regenhoes en de warmte er binnenin.

Wat is een 3-in-1 kinderwagen?

Een 3-in-1 kinderwagen wordt ook wel een reissysteem genoemd. Het is een kinderwagen waarmee je 3 opties hebt: Een frame met daarop een babyautostoeltje, een kinderwagenbak én een zitje kunt bevestigen. Zo kun je de beste optie kiezen voor jou en je kindje.

Wat is het verschil tussen een buggy en een kinderwagen?

Een kinderwagen heeft een groter frame en een zitje met leunstanden en/of een afneembare kinderwagenbak voor een vlakke ligstand. Zo kan je kindje tijdens de eerste maanden comfortabel kan liggen. Een buggy is een kleine kinderwagen die compact ingevouwen kan worden. Meestal in lengte en breedte (3D-opvouwen). Je gebruikt deze vaak als je kind wat ouder is en zelf kan zitten.

Waarom zou ik mijn product registreren?

Het registreren van je Quinny product levert een aantal voordelen op: je krijgt nieuws over handige accessoires en Quinny producten. Ook krijg je tips over hoe je jouw kinderwagen het beste kunt onderhouden. Daarnaast is het voor ons ook handig om jou te kunnen bereiken als er iets belangrijks met je kinderwagen is.

Waarom is zeewater slecht voor mijn Quinny?

Het zout in zeewater tast metalen onderdelen aan, waardoor roestvorming en permanente schade kan optreden. Na een uitje naar het strand kun je het frame en de wielen van je kinderwagen het beste met schoon water reinigen.

Kan ik de Yezz in het vliegtuig meenemen als handbagage en in het bagagevak boven mijn stoel opbergen?

De meeste luchtvaartmaatschappijen accepteren de Quinny Yezz als handbagage, aangezien deze ingevouwen voldoet aan de afmetingen voor handbagage. Vraag dit voor de zekerheid vóór de reis na bij de luchtvaartmaatschappij.

Waar kan ik het modelnummer vinden van mijn Yezz zodat ik mijn Yezz kan registreren?

Het modelnummer (batch code) van de Quinny Yezz kun je vinden op het waslabel van het stoeltje.

Zijn de autostoel adapters inbegrepen bij mijn Zapp Flex?

Ja, je Zapp Flex (Plus) wordt geleverd inclusief regenhoes en autostoel adapters.

Zijn de autostoel adapters inbegrepen bij mijn Zapp Flex Plus?

Ja, je Zapp Flex (Plus) wordt geleverd inclusief regenhoes en autostoel adapters.

Zijn de autostoel adapters inbeprepen bij mijn Zapp Xpress?

De Zapp X autostoel adapters zijn optioneel en worden apart verkocht als accessoire.

Kan ik mijn huidige Zapp Flex of Zapp Flex Plus kinderwagen alsnog customisen?

De Zapp Flex Plus en Zapp Flex zijn volledig modulair, je kunt de kinderwagen dus aanpassen aan jouw wensen en levensstijl door aparte onderdelen aan te schaffen. Je kunt het formaat en het aantal wielen wijzigen en ook de open handgrepen inwisselen voor de gesloten duwstang (of andersom natuurlijk).

Kan ik mijn kinderwagen inklappen met de Lux reiswieg er nog op?

Om je Zapp X kinderwagen in te klappen moet je de Lux reiswieg van het frame halen. Dit doe je door de knoppen aan beide zijdes van de reiswieg in te drukken, vervolgens kun je de reiswieg makkelijk met één hand van het frame tillen.

Kan ik mijn kinderwagen inklappen met de From-Birth Cocoon er op?

Ja, je kunt het zitje inklappen terwijl de From-Birth Cocoon er nog op bevestigd is. Het inklappen van je Zapp X gaat hetzelfde met en zonder de From-Birth Cocoon. Om je kinderwagen inclusief zitje in te klappen zet je het zitje in voorwaartse positie.

Kan ik een platte band krijgen?

Nee, de wielen zijn gemaakt van stevig rubber en zijn niet met lucht gevuld. De wielen zijn dus altijd op de juiste spanning en kunnen niet lek gaan.

Kan ik de wielen van mijn Zapp X afhalen?

Ja, je kunt zowel de voor- als achterwielen los klikken door de knop op het wiel in te drukken. Zodra je het wiel terug klikt, wordt het wiel automatisch in de juiste positie gezet (zorg er voor dat je de klik hoort). In deze instructievideo zie je hoe je de wielen makkelijk los en vast klikt.

Kan ik de hardware onderdelen van mijn Zapp X zelf vervangen?

Ja, alle hardware onderdelen worden geleverd met duidelijke instructies waarmee je ze zelf kunt monteren. De wielen en duwstang/handgrepen worden geleverd met schroeven en een torxsleutel. Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten nog stevig aangedraaid zijn. Het zitje, de zonnekap en boodschappenmand kun je vervangen zonder gereedschap te gebruiken. In de instructievideo kun je zien hoe je de hardware onderdelen kunt vervangen.

Kan ik mijn customised Zapp X al vanaf de geboorte gebruiken?

Ja, er zijn 3 verschillende manieren om je Zapp X vanaf de geboorte te gebruiken: met de Lux reiswieg, een Maxi-Cosi autostoeltje of de From-Birth Cocoon.

Kan ik de Quinny opvouwbare reiswieg gebruiken op mijn Zapp X kinderwagen?

Quinny heeft een nieuwe reiswieg ontworpen voor gebruik met de Zapp: de Lux reiswieg. De Lux reiswieg is ultralicht en match perfect met de kleuren van jouw Zapp X kinderwagen. De Quinny opvouwbare reiswieg is niet te gebruiken met je Zapp X.

Kan ik de Zapp Flex (Plus) beschermbeugel gebruiken op mijn Zapp Xpress?

Nee, de beschermbeugel kun je niet gebruiken op de Zapp Xpress. De beschermbeugel kun je gebruiken op de Zapp Flex Plus en Zapp Flex, of als draagbeugel op de Lux reiswieg.

Kan ik het Zapp Flex (Plus) muggennet gebruiken op de Zapp Xpress (en andersom)?

Nee, dat kan niet. De Zapp Flex (Plus) en Zapp Xpress hebben  verschillende muggennetten omdat de zitjes van de Zapp Flex (plus) en Zapp Xpress verschillend zijn.

Kan ik de Lux reiswieg in de auto gebruiken?

Nee. De Lux reiswieg is niet ontworpen om te gebruiken in de auto en voldoet niet aan de wettelijke eisen voor het veilig gebruik in de auto. Quinny raadt je aan een goedgekeurd autostoeltje, zoals de Maxi-Cosi Pebble Plus te gebruiken voor het veilig vervoeren van je kindje in de auto.

Kan ik de Zapp Lux reiswieg gebruiken met mijn Zapp Xtra2, Zapp Xtra of Zapp?

De Zapp Lux reiswieg is alleen te gebruiken met de Zapp X collectie, dus met de Zapp Flex Plus, Zapp Flex, Zapp Xpress en customised Zapp X kinderwagens.

Kan ik de Zapp Lux reiswieg gebruiken met mijn Buzz, Moodd of Yezz?

De Zapp Lux reiswieg is alleen te gebruiken met de Zapp X collectie, dus met de Zapp Flex Plus, Zapp Flex, Zapp Xpress en customised Zapp X kinderwagens.

Kan ik de Zapp X draagbeugel gebruiken op mijn Zapp Xtra2, Zapp Xtra of Zapp?

Nee, de Zapp X draagbeugel is alleen te gebruiken met producten uit de Zapp X collectie, namelijk met de Zapp Lux reiswieg, Zapp Flex Plus, Zapp Flex en de customised Zapp X kinderwagen.

Kan ik de Zapp X draagbeugel gebruiken op mijn Zapp Xtra2?

Nee, de Zapp X draagbeugel is alleen te gebruiken met producten uit de Zapp X collectie, namelijk met de Zapp Lux reiswieg, Zapp Flex Plus, Zapp Flex en de customised Zapp X kinderwagen.

Kan ik de beschermbeugel van de Zapp Xtra2 gebruiken op de Zapp X?

Nee, de beugels op de Zapp Xtra2 en Zapp X zijn verschillend en niet uitwisselbaar.

Kan ik de regenhoes van de Zapp Flex (Plus) gebruiken op de Zapp Xpress (en andersom)?

Nee, dat kan niet. De Zapp Flex (Plus) en Zapp Xpress hebben verschillende regenhoezen omdat de zitjes van de Zapp Flex (plus) en Zapp Xpress verschillend zijn

Zit er verschil in de adapters voor de verschillende baby autostoeltjes?

Nee, alle Maxi-Cosi baby autostoeltjes die je op je Zapp X kunt gebruiken kun je met dezelfde adapters op het frame zetten. De autostoel adapters worden met je Zapp Flex Plus en Zapp Flex meegeleverd. Ze kunnen apart worden aangeschaft voor de Zapp Xpress.

Moet ik adapters kopen voor de Lux reiswieg?

Nee, je hebt geen adapters nodig om de Lux reiswieg te gebruiken. Je kunt de Lux zo op het frame van je Zapp X klikken, hierdoor staat de reiswieg extra stabiel.

Kunnen de zwenkwielen van Zapp X worden vergrendeld?

De zwenkwielen van Zapp X kunnen niet worden vergrendeld. Hoewel je Zapp X prima kunt gebruiken op ruiger terrein, is Zapp X in eerste instantie ontworpen voor gebruik in en rondom de stad, daarom is vergrendeling van de zwenkwielen niet nodig.

Hebben de Zapp Flex Plus, Zapp Flex en Zapp Xpress transportvergrendeling?

Ja, alle Zapp X kinderwagens hebben automatische transportvergrendeling. Hierdoor kun je je kinderwagen makkelijk met één hand dragen en houd je je andere hand vrij, voor je baby of een tas bijvoorbeeld.

Is er een draagbeugel inbegrepen bij de Lux reiswieg?

Ja, de draagbeugel wordt met je Lux reiswieg meegeleverd. De draagbeugel kan ook worden gebruikt als beschermbeugel op het zitje van de Zapp Flex (Plus).

Is er een zonnekap inbegrepen bij de Lux reiswieg?

De zonnekap van het Flex (Plus) zitje past op de reiswieg. Er wordt geen aparte zonnekap meegeleverd bij de Lux reiswieg.

Biedt de zonnekap van Zapp X bescherming tegen de zon?

Ja, de Zapp X zonnekap biedt UV50+ bescherming. Het materiaal dat gebruikt is voor de zonnekap is in overeenstemming met EN 13758-1:2001+A1:2006 en de UPF (Ultraviolet Protection Factor) is vastgesteld op 50+ (de hoogst mogelijke waardering).
Houd je baby altijd uit direct zonlicht en gebruik een goede zonnebrandcrème wanneer je kindje in de schaduw zit of ligt. Ben je er van bewust dat de zonnekap misschien niet altijd voor voldoende schaduw zorgt. Voor extra bescherming kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Quinny parasol in matchende kleuren.

Hoe kan ik de bekleding van het Zapp Flex Plus en Zapp Flex zitje wassen?

Het is heel simpel om de bekleding van het Flex zitje verwijderen en met de hand te wassen. Bekijk de video's met wasinstructies voor meer uitleg

Hoe kan ik de bekleding van het Zapp Xpress zitje wassen?

Het is heel simpel om de bekleding van het Xpress zitje verwijderen en met de hand te wassen. Bekijk de video's met wasinstructies voor meer uitleg

Hoe klap ik mijn Zapp Flex Plus of Zapp Flex in?

De Zapp Flex Plus en Zapp Flex hebben een heel handig 3D-vouwsysteem waarmee je de kinderwagen inclusief het zitje kan inklappen tot een klein pakketje. Zorg er voordat het zitje rechtop in voorwaartse positie staat voordat je de kinderwagen inklapt. Vouw eerst het zitje in, druk hiervoor de knop bovenaan de rugleuning in en schuif het hendeltje opzij, druk de knop vervolgens verder in en klap het zitje naar voren. Schuif de hendels op het frame omhoog en klap het daarna naar voren. Druk het pedaal met je voet in om het volledige frame in te klappen tot een compact pakket.

In deze video zie je hoe je jouw Zapp Flex Plus of Zapp Flex makkelijk inklapt, bekijk ook de meegeleverde handleiding voor meer informatie. Tip: zet je kinderwagen eerst op de rem, dat maakt het inklappen stukken makkelijker!

Hoe klap ik mijn Zapp Xpress in?

De Zapp Xpress een heel handig 3D-vouwsysteem waarmee je de kinderwagen inclusief het zitje kan inklappen tot een klein pakketje. Schuif de hendels op het frame omhoog en klap het daarna naar voren, het zitje wordt automatisch mee ingevouwen. Druk het pedaal met je voet in om het volledige frame in te klappen tot een compact pakket.

In deze video zie je hoe je jouw Zapp Xpress makkelijk inklapt, bekijk ook de meegeleverde handleiding voor meer informatie. Tip: zet je kinderwagen eerst op de rem, dat maakt het inklappen stukken makkelijker!

Hoe zet ik het zitje van mijn Zapp Flex Plus of Zapp Flex in een andere stand?

Je kunt de stand van het zitje van je Flex Plus of Flex veranderen door de knop bovenaan de rugleuning in te drukken. Bekijk de instructievideo of lees ook de meegeleverde handleiding voor meer informatie.

Hoe zet ik het zitje van mijn Zapp Xpress in een andere stand?

Je kunt het zitje van je Zapp Xpress uitvouwen naar een relaxstand door de rits aan de achterzijde te openen. Bekijk de instructievideo of lees ook de meegeleverde handleiding voor meer informatie.

Hoe klap ik mijn Zapp Flex Plus of Zapp Flex uit?

Klik op de Q-knop om de transportvergrendeling op te heffen en vouw het frame open. Schuif de hendels op het frame naar je toe om het frame volledig open te klappen. Druk tenslotte de knop bovenaan de rugleuning van het zitje in om het zitje te ontvouwen.

In deze video zie je hoe je jouw Zapp Flex Plus of Zapp Flex makkelijk uitklapt, bekijk ook de meegeleverde handleiding voor meer informatie.

Hoe klap ik mijn Zapp Xpress uit?

Klik op de Q-knop om de transportvergrendeling op te heffen en vouw het frame open. Schuif de hendels op het frame naar je toe om het frame volledig open te klappen. Druk tenslotte de knop bovenaan de rugleuning van het zitje in om het zitje te ontvouwen.

In deze video zie je hoe je jouw Zapp Xpress makkelijk uitklapt, bekijk ook de meegeleverde handleiding voor meer informatie.

Hoe kan ik Zapp X customisen?

Je kunt hier je eigen Zapp X samenstellen.

Je kunt Zapp X heel eenvoudig aan jouw wensen aanpassen: kies voor 3 of 4 wielen (medium of large) en een gesloten duwstang of handgrepen. Kies de kleur van het frame, het zitje, boodschappenmand, de zonnekap de duwstang/handgrepen en schouderpads. Kies ook de kleur van de buitenzijde en boot cover van je Lux reiswieg. Daarnaast hebben we een heel scala aan perfect matchende accessoires beschikbaar om je kinderwagen helemaal af te maken. 


Wanneer je jouw unieke Zapp X hebt samengesteld, kun je je kinderwagen direct bestellen via Quinny.nl of bij geselecteerde Quinny dealers.

Hoe lang kan ik de From-Birth Cocoon gebruiken?

Je kunt de From-Birth Cocoon gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje ca. 6 maanden is. Gebruik daarna de Quinny Voetenzak om je kindje warm te houden (vanaf 6 maanden tot ca. 3,5 jaar).

Hoe lang kan ik de Lux reiswieg gebruiken?

De Lux reiswieg kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot ca. 6 maanden (maximaal 9 kg). De reiswieg is alleen geschikt voor kinderen die nog niet zelfstandig rechtop kunnen zitten.

Hoeveel kan ik meenemen in de Zapp X boodschappenmand?

Je kunt to 5 kg aan spullen kwijt in de boodschappenmand onder het zitje van je Zapp X. Wil je meer meenemen? Check dan de Quinny Xtra Storage Bag.

Hoeveel kost een customised kinderwagen?

De basis prijs voor een customisable Zapp X kinderwagen is €379,-. Dit bedrag is inclusief 3 medium wielen en open handgrepen. De kleuren kun je wijzigen zonder extra kosten. Extra kosten zijn van toepassing als je een ander formaat wielen, een ander aantal wielen en/of een gesloten duwstang kiest.

Waarom zit er geen beschermbeugel bij mijn Zapp Flex Plus of Zapp Flex?

De draagbeugel wordt geleverd bij de Lux reiswieg en kan gebruikt worden als beschermbeugel op het zitje van de Zapp Flex Plus en Zapp Flex. Heb je geen Lux reiswieg? Dan kun je de beschermbeugel ook los aanschaffen als accessoire.

Waarom zit er geen muggennet bij mijn Lux reiswieg?

De Lux reiswieg wordt niet geleverd met een muggennet, maar het muggennet is los verkrijgbaar als accessoire. Het muggennet kun je gebruiken op de Lux reiswieg, de Zapp Flex Plus en de Zapp Flex.

Waarom zit er geen regenhoes bij mijn Lux reiswieg?

De Lux reiswieg wordt niet geleverd met een regenhoes, de Zapp Flex Plus en Zapp Flex wel en deze regenhoes past perfect op je Lux reiswieg. Heb je een Zapp Xpress en wil je een regenhoes gebruiken op je Lux reiswieg? Dan kun je de regenhoes apart aanschaffen.

Ik ben mijn autostoel adapters verloren. Wat nu?

Geen probleem! De adapters zijn ook los verkrijgbaar als accessoire.

Ik ben mijn regenhoes verloren. Wat nu?

Geen probleem! De regenhoes is ook los verkrijgbaar als accessoire voor Zapp Flex (Plus) of Zapp Xpress.

Is de From-Birth Cocoon warm?

Je kunt de From-Birth Cocoon met warm en koud weer gebruiken omdat je de randen kunt verstellen; zet de randen omhoog bij koud weer of als het flink waait en vouw ze naar beneden wanneer het warm is. De twee zachte dekentjes houden je baby warm, maar je kunt ze ook (gedeeltelijk) verwijderen.

Kan ik de From-Birth Cocoon met alle Zapp X kinderwagens gebruiken?

Je kunt de From-Birth Cocoon gebruiken op de Zapp Flex Plus en Zapp Flex. De From-Birth Cocoon kan niet worden gebruikt met de Zapp Xpress of andere Quinny kinderwagens.

Kan ik de Maxi-Cosi Pebble Plus baby autostoel gebruiken met alle Zapp X kinderwagens?

Ja, je kunt de Maxi-Cosi Pebble Plus baby autostoel gebruiken met alle Zapp X kinderwagens. Je hebt wel adapters nodig om de autostoel in het frame te bevestigen. De adapters worden met je Zapp Flex Plus en Zapp Flex meegeleverd en kunnen apart worden aangeschaft voor gebruik met de Zapp Xpress.

Is de regenhoes inbegrepen bij mijn Zapp Flex?

Ja, je Zapp Flex (Plus) wordt geleverd inclusief regenhoes en autostoel adapters.

Is de regenhoes inbegrepen bij mijn Zapp Flex Plus?

Ja, je Zapp Flex (Plus) wordt geleverd inclusief regenhoes en autostoel adapters.

Is de regenhoes inbegrepen bij mijn Zapp Xpress?

De Zapp Xpress regenhoes is optioneel en wordt apart verkocht als accessoire.

Kan mijn baby in de Zapp Lux reiswieg overnachten?

We raden aan om je baby 's nachts in een bedje te laten slapen en niet in de reiswieg. In het geval dat zich dit toch incidenteel voordoet is het van groot belang om de reiswieg in een veilige omgeving op een stevige ondergrond (zoals de vloer) te plaatsen. 

Plaats de reiswieg in dit geval nooit op een standaard of op een kinderwagen.

De From-Birth Cocoon bestaat uit twee delen. Hoe gebruik ik die?

Schuif de hangmat over het zitje, bevestig de Cocoon met de riempjes. Gebruik de riempjes altijd, zo ligt je baby veilig in de Cocoon. In de instructievideo zie je hoe je de From-Birth Cocoon gebruikt.

Tot welke leeftijd kan ik de Maxi-Cosi Pebble Plus gebruiken op mijn Zapp X?

De Maxi-Cosi Pebble Plus is te gebruiken vanaf de geboorte tot ca. 9 - 12 maanden (75cm).

Waar zijn de wielen van gemaakt?

De Zapp X wielen zijn gemaakt van stevig, duurzaam rubber.

Wat kan ik precies customisen aan mijn Zapp X?

Je kunt Zapp X heel eenvoudig aan jouw wensen aanpassen: kies voor 3 of 4 wielen (medium of large) en een gesloten duwstang of handgrepen. Kies de kleur van het frame, het zitje, boodschappenmand, de zonnekap de duwstang/handgrepen en schouderpads. Kies ook de kleur van de buitenzijde en boot cover van je Lux reiswieg. Daarnaast hebben we een heel scala aan perfect matchende accessoires beschikbaar om je kinderwagen helemaal af te maken.
Bekijk deze Zapp X Customisation video en ontdek hoe makkelijk het is!

Wat houdt "Pebble Plus in matchende kleuren" precies in?

Maxi-Cosi heeft speciaal voor Quinny een lijn met Pebble Plus autostoeltjes ontworpen. Deze Pebble Plus autostoeltjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren uit de Zapp X collectie. De Pebble Plus klik je gemakkelijk op de Zapp X autostoel adapters en is te gebruiken voor kindjes vanaf de geboorte tot 75 cm. (ca. 9 - 12 maanden).

Hoeveel weegt de Lux reiswieg?

De Zapp X Lux reiswieg is ultralicht en weegt slechts 3 kg (exclusief de zonnekap).

Wat is het verschil tussen de Zapp Flex en de Zapp Xpress?

Het iconische frame, de drie medium wielen voor ultieme wendbaarheid en de open handgrepen met stevige grip zijn precies hetzelfde voor de Zapp Flex en Zapp Xpress. Dus, wat is het verschil? Het zitje.

De Zapp Flex komt met het comfortabele, omkeerbare en verstelbare Flex zitje. Je kunt het zitje volledig plat leggen, in beide richtingen. De Zapp Flex heeft ook een XL zonnekap en wordt geleverd inclusief regenhoes en Maxi-Cosi autostoel adapters. Je kunt de Zapp Flex gebruiken met alledrie de from-birth oplossingen: de Lux reiswieg, het Maxi-Cosi baby autostoeltje en de From-Birth Cocoon.

De Zapp Xpress heeft een comfortabel, naar voren gericht zitje en een slimme rits waarmee je de zitting kunt uitvouwen tot een relaxstand. De Zapp Xpress is ideaal wanneer je kindje 6 maanden of ouder is, maar kan ook vanaf de geboorte gebruikt worden met de Lux reiswieg of een Maxi-Cosi autostoeltje. De From-Birth Cocoon kun je niet gebruiken i.c.m. de Zapp Xpress omdat het zitje niet volledig plat gelegd kan worden. Zowel de Zapp Flex Plus als de Zapp Xpress zijn makkelijk en compact in te klappen tot een compact pakket.

 Vergelijk de Zapp Flex en Zapp Xpress makkelijk en snel in de vergelijkingstool.

Wat is het verschil tussen de Zapp Flex Plus en de Zapp Flex?

Het iconische frame en het omkeerbare Flex-zitje dat volledig plat kan in beide richtingen, zijn precies hetzelfde voor de Zapp Flex Plus en Zapp Flex. Dus, waar zit het verschil? In de wielen en de duwstang.

De Zapp Flex Plus heeft 4 grote wielen voor een smooth ritje en een gesloten duwstang waarmee je makkelijk met één hand stuurt. De Flex Plus is de ideale kinderwagen om te gebruiken vanaf de geboorte; super comfortabel, maar toch in te klappen tot een supercompact pakketje.

De Zapp Flex heeft 3 medium wielen en is daardoor super wendbaar en de open handgrepen bieden een stevige grip. De compacte Zpap Flex biedt je ultieme flexibiliteit op drie wielen. Zowel Zapp Flex Plus als Zapp Flex kun je gebruiken met alledrie de from-birth oplossingen: de Lux reiswieg, het Maxi-Cosi baby autostoeltje en de From-Birth Cocoon.

 Vergelijk de Zapp Flex Plus en Zapp Flex makkelijk en snel in de vergelijkingstool.

Wat is het verschil tussen de Zapp Flex Plus, Zapp Flex en Zapp Xpress?

De Zapp Flex Plus heeft 4 grote wielen voor een smooth ritje, een gesloten duwstang waarmee je makkelijk met één hand stuurt en een omkeerbaar zitje dat volledig plat kan in beide richtingen. De Flex Plus is de ideale kinderwagen vanaf de geboorte en is te gebruiken met alledrie de from-birth oplossingen: de Lux reiswieg, het Maxi-Cosi baby autostoeltje en de From-Birth Cocoon. 

De Zapp Flex heeft 3 medium wielen en is daardoor super wendbaar, de open handgrepen bieden fijne grip en het omkeerbare zitje kun je volledig plat leggen in beide richtingen. De Flex kun je gebruiken met alledrie de from-birth oplossingen: de Lux reiswieg, het Maxi-Cosi baby autostoeltje en de From-Birth Cocoon. De Zapp Xpress heeft een comfortabel zitje met relaxstand voor een dutje tussendoor. De drie wielen en handgrepen zijn het zelfde als die op de Zapp Flex. 

De Zapp Xpress is ideaal voor kinderen vanaf 6 maanden, maar kan ook vanaf de geboorte gebruikt worden met de Lux reiswieg of een Maxi-Cosi autostoeltje. Met hetzelfde iconisch frame als basis zijn zijn de Zapp Flex Plus, Zapp Flex en Zapp Xpress alledrie modulair en volledig aan te passen aan jouw veranderende behoeften. Dankzij het slimme 3D-opvouwsysteem klap je Zapp X (inclusief zitje) in tot een klein en compact pakketje.

 Vergelijk de Zapp Flex Plus, Zapp Flex en Zapp Xpress makkelijk en snel in de vergelijkingstool.

Wat is Zapp X?

Iedereen met kinderen weet dat het leven constant blijft veranderen nadat je een baby hebt gekregen. Daarom heeft Quinny het volledige modulaire Zapp X concept ontwikkeld. Met één iconisch frame als basis zijn de mogelijkheden eindeloos: een autostoeltje, een knusse cocoon, een reiswieg of een omkeerbaar zitje; ze passen allemaal met één klik op het frame.

Zapp X biedt maximale flexibiliteit. Zelfs de wielen en duwstang kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Zapp X is verkrijgbaar in drie basisuitvoeringen; Zapp Flex Plus, Zapp Flex en Zapp Xpress.

In de vergelijkingstool kun je de verschillen tussen de ZappX Flex Plus, Zapp Flex en Zapp Xpress snel en makkelijk zien. Met de customisation tool kun je je eigen Zapp X samenstellen; de ideale manier om een kinderwagen te creëren die perfect past bij jouw stijl en activiteiten. In een paar simpele stappen kies je de wielen, handgrepen, kleuren en accessoires die je leuk vindt.

Laat je verbazen door de eindeloze mogelijkheden om jouw unieke one-of-a-kind kinderwagen te maken. Customisation is beschikbaar bij geselecteerde Quinny dealers en op www.quinny.nl

Waar kan ik een customised Zapp X bestellen?

Je kunt je Zapp X customisen en bestellen via de 3D customisation tool op Quinny.nl of bij geselecteerde Quinny dealers.

Welke accessoires zijn inbegrepen bij mijn Zapp Flex?

Jouw Zapp Flex (Plus) wordt geleverd inclusief regenhoes en autostoel adapters. De XL zonnekap (UV50+), boodschappenmand en het Flex zitje zijn onderdeel van je Zapp Flex (Plus)

Welke accessoires zijn inbegrepen bij mijn Zapp Flex Plus?

Jouw Zapp Flex (Plus) wordt geleverd inclusief regenhoes en autostoel adapters. De XL zonnekap (UV50+), boodschappenmand en het Flex zitje zijn onderdeel van je Zapp Flex (Plus)

Welke accessoires zijn inbegrepen bij mijn Zapp Xpress?

Er zijn geen accessoires inbegrepen bij de Zapp Xpress. De Zapp Xpress regenhoes en Zapp X autostoel adapters zijn optioneel en worden apart verkocht als accessoires.

Welke leeftijd en gewicht zijn geschikt voor de Zapp Flex Plus, Zapp Flex en Zapp Xpress?

De Zapp Flex Plus, Zapp Flex en Zapp Xpress zijn te gebruiken vanaf de leeftijd van 6 maanden tot 15 kg (ca. 3,5 jaar).

Je kunt je Zapp X al vanaf de geboorte gebruiken wanneer je de Lux reiswieg, een Maxi-Cosi baby autostoeltje of de From-Birth Cocoon (alleen met Zapp Flex Plus en Zapp Flex) gebruikt.

Welke leeftijd en gewicht zijn geschikt voor de Zapp Flex Plus, Zapp Flex en Zapp Xpress?

De Lux reiswieg kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot ca. 6 maanden (maximaal 9 kg). De reiswieg is alleen geschikt voor kinderen die nog niet zelfstandig rechtop kunnen zitten.

Welke autostoeltjes kan ik gebruiken op de Zapp X kinderwagens?

Je kunt de Maxi-Cosi Pebble Plus, Pebble, CabrioFix en Citi gebruiken op de Zapp X kinderwagens.

Wat voor materiaal is er gebruikt voor de Lux reiswieg?

De ultralichte Lux reisweg is super sterk en duurzaam aan de buitenzijde en heerlijk zacht en comfortabel aan de binnenzijde. Dit is te danken aan de revolutionaire materialen en technieken die gebruikt zijn bij de ontwikkeling. Een sandwich-constructie van verschillende lagen stof, foam en geperst non-woven maakt de wieg helemaal naadloos, ademend, duurzaam en ultra lichtgewicht tegelijkertijd. De boot cover heeft een waterafstotende afwerking en is eenvoudig los te maken en reinigen (handwas).

Welke kinderwagens kan ik customisen?

Je kunt de Zapp Flex Plus en Zapp Flex volledig customisen. Gebruik onze storefinder om te zien welke Quinny dealer bij jou in de buurt customisation aanbiedt, of customise je kinderwagen op de website.

Wat is de From-Birth Cocoon?

De From-Birth Cocoon houdt je kindje comfortabel en beschermd vanaf de geboorte tot ca. 6 maanden. Je gebruikt de Cocoon met het (volledig platgelegde) zitje van de Zapp Flex Plus of Zapp Flex. Schuif de hangmat over het zitje, bevestig de From-Birth Cocoon met de riempjes en je kunt de kinderwagen nu gebruiken voor je baby.

Moet ik mijn Zapp Flex of Zapp Flex Plus zelf in elkaar zetten?

Het frame en zitje zijn voorgemonteerd. Je hoeft slechts een paar simpele dingen zelf te doen. In deze instructievideo zie je hoe je de wielen en boodschappenmand vastmaakt bijvoorbeeld. Lukt het niet? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Kan ik mijn Zapp Flex Plus, Zapp Flex of Zapp Xpress al vanaf de geboorte gebruiken?

Er zijn drie Zapp X from-birth oplossingen: de superlichte Lux reiswieg, het Maxi-Cosi baby autostoeltje en de knusse From-Birth Cocoon. Je kunt alledrie de oplossingen gebruiken met de Zapp Flex Plus en de Zapp Flex. Als je een Zapp Xpress hebt kun je de Lux reiswieg en het Maxi-Cosi baby autostoeltje gebruiken vanaf de geboorte.

Kan ik de Lux reiswieg gebruiken met alle Quinny kinderwagens?

De Lux reiswieg is alleen te gebruiken in combinatie met de Zapp X collectie. Je kunt de Lux reiswieg niet gebruiken in combinatie met oudere Zapp kinderwagens of andere Quinny producten.

Kan ik de Lux reiswieg gebruiken met alle Zapp X kinderwagens?

Ja, je kunt de Lux reiswieg gebruiken met alle Zapp X kinderwagens (Zapp Flex Plus, Zapp Fles en Zapp Xpress). Je kunt de Lux reiswieg zo in het frame klikken, hier heb je geen extra adapters voor nodig.

Moet ik mijn Zapp Xpress zelf in elkaar zetten?

Het frame en zitje zijn voorgemonteerd. Je hoeft slechts een paar simpele dingen zelf te doen. In deze instructievideo zie je hoe je de wielen en boodschappenmand vastmaakt bijvoorbeeld. Lukt het niet? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.Geen overeenkomende antwoorden
Sluiten

Selecteer uw land

Kies de versie die voor jou van toepassing is

Quinny Logo02