Garantie

Bij Quinny willen we dat jij volkomen zorgeloos op pad gaat met je kleintje. We weten natuurlijk niet welke hobbels je onderweg allemaal tegenkomt, maar we weten één ding zeker: je kunt vertrouwen op de kwaliteit van je Quinny.  

We bieden dan ook een garantie aan die veel verder gaat dan onze wettelijke verplichting. Zo laten we zien dat we volledig vertrouwen in de hoge kwaliteit van onze ontwerpen, ontwikkel- en productieproces en de prestaties van onze Quinny-producten. We benadrukken dat onze producten worden gemaakt volgens de huidige Europese veiligheidseisen en de kwaliteitsstandaarden die van toepassing zijn op onze producten. We garanderen dat onze producten geen materiaal- of fabricagefouten hebben bij de aankoop. 

Voor de Lifetime Warranty van Quinny, dien je jouw kinderwagen(bak) of buggy binnen 3 maanden na aankoop registreren. Doe je dat niet, dan krijg je van ons 2 jaar garantie op je nieuwe Quinny product. Dat is nog altijd heel royaal, maar dus niet levenslang.

                                                                

Algemene Garantievoorwaarden

Bij Quinny bieden we een garantie die veel verder gaat dan onze wettelijke verplichting. Zo laten we zien dat we volledig vertrouwen in de hoge kwaliteit van onze ontwerpen, ontwikkel- en productieproces en de prestaties van onze Quinny-producten. We benadrukken dat onze producten worden gemaakt volgens de huidige Europese veiligheidseisen en de kwaliteitsstandaarden die van toepassing zijn op onze producten. We garanderen dat onze producten geen materiaal- of fabricagefouten hebben bij de aankoop.

Je krijgt van ons dus garantie op alle materiaal,- en constructiefouten. Voorwaarden is dan wel, dat je jouw product hebt gebruikt volgens de handleiding en onder normale omstandigheden. De garantie gaat in op het moment dat je het product hebt gekocht. Vanaf die dag is de garantie 24 maanden geldig. Heb je een reparatieverzoek of wil je aanspraak maken op reserveonderdelen binnen je garantie? Zorg dan dat je een aankoopbewijs kunt overleggen. 

Wat moet je doen als er iets mis is met je Quinny?
Krijg je te maken met een probleem of defect? Dan raden we je aan om je Quinny niet meer te gebruiken totdat we deze hebben gerepareerd of vervangen. Je eerste contactpersoon is je Quinny dealer of winkelier. Hij of zij is op de hoogte van onze Lifetime Warranty en zal vragen naar je aankoopbewijs, je Lifetime Warranty certificaat en enige vorm van identificatie (kopie van je ID-bewijs, paspoort of rijbewijs).

Wat valt niet binnen de garantie?
Onze garantie geldt niet voor (1) gebreken die worden veroorzaakt door gewone slijtage, (2) schade door ongelukken, oneigelijk gebruik, nalatigheid, vuur, contact met vloeistoffen of een andere externe oorzaak, (3) schade als gevolg van het niet opvolgen van de handleiding en andere gepubliceerde richtlijnen van Quinny, (4) schade door toedoen van een ander product (5) schade door service of reparatie door iemand die geen officiële vertegenwoordiger is van Quinny, (6) diefstal. Nu vraag je je natuurlijk af wat 'gewone slijtage' is? Voorbeelden zijn: wielen en stoffen die versleten raken door alledaags gebruik en de natuurlijke verkleuring van materialen die na verloop van tijd ontstaat.

Rechten van de consument:
Een consument heeft wettelijke rechten volgens de toepasselijke consumentenwetgeving. Deze kan per land verschillen. De rechten van de consument onder de toepasselijke nationale wetgeving worden niet beïnvloed door deze garantie.  Op deze garantie is Nederlands recht van toepassing. Deze garantie voldoet aan Europese Richtlijn 99/44/EG van 25 mei 1999.

Deze garantie wordt gegeven door Maxi Miliaan BV, handelend onder de naam Dorel Netherlands. Wij zijn ingeschreven in Nederland onder KvK-nummer 17060920 en onze statutaire zetel is in Helmond. Ons belangrijkste handelsadres is Korendijk 5, 5704 RD Helmond, Nederland, en ons postadres is Postbus 6071, 5700 ET Helmond, Nederland.

Lifetime warranty:
Heb jij een nieuwe Quinny kinderwagen, buggy of kinderwagenbak gekocht na 1 januari 2015? Registreer  je aankoop dan binnen 3 maanden. Je ontvangt dan automatisch Lifetime Warranty op je geregistreerde producten. Zo wordt het leven van ouders nèt iets makkelijker!

                                                                   

 

Sluiten

Selecteer uw land

Kies de versie die voor jou van toepassing is

Quinny Logo02