Betaling

Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden. Je kunt gebruikmaken van Ideal, American Express, MasterCard, VISA, Maestro of PayPal. Je kunt kiezen voor de betaalmethode van jouw voorkeur zonder bijkomende kosten.  

Alle betalingen worden verwerkt via provider Adyen. Adyen is een erkende payment provider die zorgt voor de veiligheid van de consument. Dit, gecombineerd met onze eigen beveiligde omgeving, zorgt voor een probleemloze winkelervaring. Alle bestellingen en betalingen worden verwerkt via industriestandaard SSL. Wij verzekeren je dat je gegevens veilig bewaard blijven.

Voor credit cards gebruiken we een extra beveiligingscontrole bekend als '3d secure'. Mastercard en Visacard bieden deze extra service om creditcard fraude te voorkomen. Adyen checkt ook inkomende betalingen op fraude.

Je rekening zal alleen worden gedebiteerd zodra je bestelling is bevestigd.  In het onwaarschijnlijke geval dat wij niet in staat zijn je bestelling te leveren zullen wij contact met je opnemen  om je op de hoogte te brengen van eventuele problemen met je bestelling. Indien nodig zorgen we voor een geschikte vervanging of we annuleren het item uit je bestelling.

Indien je vragen hebt over een betaling die je hebt gedaan, of over een verwachte terugbetaling; neem dan telefonisch contact met ons op via het contactformulier

Sluiten

Selecteer uw land

Kies de versie die voor jou van toepassing is

Quinny Logo02