probeer 100 dagen thuis

1440x685 banner Quinny

We staan voor je klaar!

We begrijpen heel goed dat de huidige situatie veel onzekerheid brengt bij toekomstige ouders. Het vinden van een trendy kinderwagen, is niet gemakkelijk in deze situatie. Een bezoek aan een winkel is een stuk lastiger op het moment. Omdat we er bewust van zijn dat deze winkels een van de belangrijkste informatie- en inspiratiebronnen zijn voor toekomstige ouders, hier kun je namelijk gemakkelijk producten zien, aanraken en proberen, willen wij onze hulp aanbieden om je toch de juiste keuze te laten maken.

Probeer onze producten 100 dagen thuis!

We willen tijdens deze periode toekomstige ouders graag wat zekerheid bieden. De zekerheid en het vertrouwen dat je het juiste product koopt, ook al heb je nu niet altijd de mogelijkheid om het product uit te proberen in de winkel.

Hierom bieden wij een 100 dagen probeer periode aan wanneer je een Quinny kinderwagen koopt via onze website, vanaf nu tot 1 september, zodat je het product zorgeloos in je eigen huis volledig kan ervaren en proberen. Mocht het product toch niet aan je verwachtingen voldoen, kun je het eenvoudig retourneren.

Consumer Care

Daarnaast zijn onze Consumer Care teams voor jou in deze lastige situatie bereikbaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bepalen welke van onze kinderwagens het beste bij jouw familie past. Wij volgen de meest recente instructies op om thuis te werken.

Mocht je van onze hulp gebruik willen maken kun je het contactformulier invullen of ons via onze social media kanalen benaderen.

Neem contact met ons op

Sluiten

Selecteer uw land

Kies de versie die voor jou van toepassing is

Quinny Logo02