Off we go!

Zo gaan we regelmatig met z’n drietjes op pad voor een lekker dagje strand, dierentuin of een gezellige stedentrip. Auto vol laden (want tja.. je neemt nogal wat mee met zo’n kleine) en gaan! Maar ook op mijn vrije donderdag ga ik er regelmatig samen met Loet op uit… even lekker een dagje samen zijn, heerlijk vind ik dat! En Loet geniet er ook altijd zichtbaar van, zo leuk is dat.

En ja, natuurlijk zijn er wel eens momenten dat je begrijpt waarom er ook mensen zijn die minder graag uitstapjes maken met kleine kindjes, want ook Loet is een echte dreumes die het – laten we zeggen – op een ongegeneerde manier duidelijk kan maken dat ze: zelf wil lopen op plekken waar dat simpelweg nog niet kan, in een winkel waar je al veel te lang binnen bent wil blijven omdat ze zo’n leuke speelhoek hebben, een winkel juist niet in wil omdat zij terug wil naar de vorige winkel met de leuke speelhoek of gewoon even haar kuren heeft. Maar die 5% van genante momenten (want je voelt natuurlijk iedereen kijken en hoort ze al denken…) wegen echt niet op tegen de 95% van de tijd dat je die kleine onwijs ziet genieten, ze haar ogen uitkijkt en ook jijzelf en je man een super leuke dag hebben! Kortom: ik zeg – gewoon doen!

Een ding is wel echt essentieel bij het maken van uitstapjes met baby’s of kleine kindjes: dat ze de mogelijkheid hebben om goed te kunnen rusten want anders slaat de verhouding van 5% tot 95% al snel om in een hele andere balans. Middagdutjes staan meestal garant voor een super vrolijke Loet en geven ons bovendien de kans om even lekker op het terras rustig te kunnen lunchen of op het strand eens daadwerkelijk een tijdschrift te lezen. En daarom ben ik ontzettend blij dat Loet en ik de nieuwe Zapp X wandelwagen mochten testen! Afgezien van het feit dat ik meteen verliefd was op het nieuwe design en het feit dat je hem helemaal kunt customizen naar je eigen favoriete kleur, aantal wielen en duwstang, is het bovenal een wandelwagen die perfect is voor het maken van uitstapjes of voor op vakantie, want je kunt hem namelijk in een slaapstand zetten. Het zitgedeelte kan helemaal plat en in combinatie met de grote zonneklep kan je kindje zo heerlijk slapen!

Met name dat slapen vind ik echt super, want zowel Loet zelf als wij zijn gebaat bij haar middagdutje. En natuurlijk komt het heus wel eens voor dat ze haar slaap niet kan vatten omdat ze te veel interessante dingen om haar heen ziet, maar in dat geval blijven we gewoon de volgende dag lekker thuis zodat ze dan wel zeker haar dutje kan doen, of ze slaapt op de terugweg in de auto alsnog. Maar gelukkig valt ze met deze wandelwagen wel veel makkelijker in slaap en dat vind ik echt top! Ander bijkomend voordeel is het feit dat hij in 3 stappen super makkelijk als een geheel in klapt en vrij licht is waardoor je hem makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Hij is stuurt super makkelijk en is ook ideaal als je met de trein of bus reist (iets wat Loet altijd erg leuk vind!) Je moet wel even creatief zijn met je luiertas want die past er in mijn geval niet onderop (al is dat dan wel weer een goede reden om eens kritisch te kijken of al die spullen die je altijd meesjouwt wel echt nodig zijn).

Voor ons zit de zomervakantie er helaas al weer op maar ik kijk al uit naar de vele leuke tripjes die we met Loet zullen gaan maken in de weekenden of op mijn mama-loet-dag! De Zapp X nemen we zeker mee! Ik heb er zin in! 

 

Marlijne

Marlijne 1

Sluiten

Selecteer uw land

Kies de versie die voor jou van toepassing is

Quinny Logo02