1950 - 2003

In 1950 richtte Nick Quint (Nick) een handelsonderneming op voor kleine babyproducten in Den Haag en begon met het importeren van gerenommeerde merken. In de jaren '60 introduceerde hij zijn eigen label van Baby Care producten. Quinny.

Hij kocht een toonaangevende Nederlandse fabrikant van houten boxen en breidt de collectie uit met textiel en babykamerdecoratie. Peter, Dick en Mark, de zonen van Quint sluiten zich aan bij het bedrijf. Als familiebedrijf gaat Quinny zich richten op productontwikkeling en innovatie en lanceerde in 1989 de eerste Quinny buggy's en kinderwagens. 

De eerste internationale doorbraak van Quinny was in 1997 met de Jogger. Dankzij de onderscheidende styling en kleurstelling gecombineerd met luchtbanden, nam Quinny een voorsprong op de rest van de merken. Quinny groeit uit tot een gevestigd lifestylemerk en wint aanzienlijk marktaandeel in Europa. Na de overname door Dorel Group in 2001 ontwikkelt Quinny zich tot een toonaangevend kinderwagenmerk met wereldwijde distributie.

Quinny strollers and buggies
Sluiten

Selecteer uw land

Kies de versie die voor jou van toepassing is

Quinny Logo02