Nu registreren, voor altijd profiteren

Geweldig dat je Quinny hebt gekozen! We waarderen dat zeer en willen je iets bijzonders bieden: de Quinny Lifetime Warranty. Ja, je leest het goed: levenslange garantie op je Quinny! Zo lang jij je Quinny buggy of kinderwagen gebruikt, lossen we alle problemen op die onder deze garantie vallen.

 

Het enige wat je moet doen is je Quinny binnen 3 maanden na aankoop registeren. Registreer je je Quinny op een later moment? Dan is het goed om te weten dat we nieuwe eigenaren nog altijd een royale garantie van 24 maanden bieden.

 

Schrijf je meteen in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over onze producten en diensten. We nemen je privacy heel serieus en zullen je gegevens NOOIT delen met andere partijen of gebruiken voor iets anders dan het toezenden van de nieuwsbrief.

 

Belangrijk: we wijzen je er nogmaals op dat je je Quinny binnen 3 maanden na aankoop moet registreren. Even snel zijn dus, daarna kun je eindeloos en zorgeloos genieten van je Quinny.

 

Welk product wil je registeren?


Persoonlijke informatie


Ik wil op de hoogte blijven van Quinny!

Ik wil graag informatie ontvangen over producten, diensten en aanbiedingen van Quinny. Ook ontvang ik graag verzoeken om recensies of feedback te geven via enquêtes van Quinny.

Je ontvangt een bevestiging via e-mail. Je kunt je ieder moment uitschrijven door op de afmeldlink onderaan iedere e-mail te klikken.

Sluiten

Selecteer uw land

Kies de versie die voor jou van toepassing is

Quinny Logo02